Hooggeëerd Publiek

Circus nog van deze tijd?
Welkom in de wondere wereld van het Circus! In een tijd waarbij iedereen zich verschuilt achter een beeldscherm en het onderlinge contact dreigt te verdwijnen, is daar de magie van het Circus! Samen met de hele familie een spraakmakende voorstelling beleven, en genieten van de kunst van mens en dier… vermaak zoals het al honderden jaren bestaat – maar dan wel in een eigentijdse verpakking.

Haal het circus naar u toe!
Bent u voor een evenement, school, zorginstelling of festival op zoek naar een circustent, een compleet circus, losse acts of interactieve circusworkshops? Kijk dan eens verder onder het kopje “Verhuur” en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs. Alles is bespreekbaar, bijna alles is mogelijk!

Cultuur
Kevin heeft als doelstelling om het circus als cultuurvorm in Nederland op de kaart te zetten, en met zowel grootschalige als compacte producties, publiek van alle leeftijden te doen ontroeren. Hij is met 30 jaar de jongste Circusdirecteur van Europa en heeft onder dit handelsmerk inmiddels een goede naam opgebouwd met zijn KerstCircus, WinterCircus en het reizende Circus Harlekino.

Graag tot ziens!

Kevin van Geet

Jongste Circusdirecteur van Europa

privacybeleid

Alle rechten voorbehouden Kevin van Geet 2024